Personala_apmacibas.jpg

Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Semināra mērķis:

Sniegt pārtikas apritē strādājošajiem darbiniekam minimāli nepieciešamās zināšanas par pārtikas nekaitīguma nodrošināšanu. Noklausoties šo kursu semināra dalībnieki var saņemt dokumentu, kas atbilstoši normatīvi tiesisko aktu prasībām dod viņiem tiesības strādāt pārtikas apritē.

Semināra mērķauditorija:

Pārtikas apritē iesaistītajiem dalībniekiem ir jānoklausās šo kursu:

  • uzsākot darbu pārtikas uzņēmumā un
  • atkārtoti reizi divos gados.

Semināra tēmas:

  • Semināra tēmas izstrādātas atbilstoši Ministru kabineta 2005.gada 14.jūnija noteikumiem Nr.409 "Pārtikas apritē nodarbināto personu profesionālās kvalifikācijas prasības"
  • Pārtikas apriti regulējošie Eiropas Savienības un Latvijas normatīvie akti;
  • Pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā.
  • Pārtikas izcelsmes slimību statistika Latvijā un ārvalstīs, kā arī pārtikas izcelsmes slimības un profilakses pasākumi;
  • Pārtikas piesārņojums.
  • Personāla higiēnas prasības.
  • Labas higiēnas prakses un labas ražošanas prakses pasākumi;
  • Pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas un paškontroles sistēma un pamatprincipi.

Semināra ilgums: 5 stundas

Dalības maksa: 21 EUR + PVN

Pieteikties